Skip to content

Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Dac─â sunte╚Ťi aici, este pentru c─â dori╚Ťi s─â afla╚Ťi mai multe despre obliga╚Ťiile ╚Öi drepturile care v─â corespund ca utilizator al acestui site https://motosapa.com ╚Öi acest lucru este foarte bun. Datoria noastr─â este s─â v─â inform─âm pe dumneavoastr─â ╚Öi pe ai dvs. pentru a fi informa╚Ťi ├«n mod corespunz─âtor.

├Än aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate v─â vom informa cu transparen╚Ť─â total─â despre scopul acestui site web ╚Öi despre tot ceea ce afecteaz─â datele pe care ni le furniza╚Ťi, precum ╚Öi despre obliga╚Ťiile ╚Öi drepturile care v─â corespund.

Pentru ├«nceput, trebuie s─â ╚Öti╚Ťi c─â acest site web se adapteaz─â la reglement─ârile actuale ├«n ceea ce prive╚Öte protec╚Ťia datelor, care afecteaz─â datele personale pe care ni le furniza╚Ťi cu consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â expres ╚Öi cookie-urile pe care le folosim, astfel ├«nc├ót acest site s─â func╚Ťioneze corect ╚Öi s─â ├«╚Öi poat─â dezvolta activitatea.

Mai exact, acest site web respect─â urm─âtoarele reglement─âri:

RGPD (Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European ╚Öi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protec╚Ťia persoanelor fizice) care este noul regulament al Uniunii Europene care unific─â reglementarea prelucr─ârii datelor cu caracter personal ├«n diferite ╚Ü─ârile UE.

LOPD (Legea organic─â 15/1999, din 13 decembrie, privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi Decretul regal 1720/2007, din 21 decembrie, Regulamentul de dezvoltare al LOPD) care reglementeaz─â prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi obliga╚Ťiile pe care cei responsabili pentru un site web sau blog trebuie s─â ├«╚Öi asume atunci c├ónd gestiona╚Ťi aceste informa╚Ťii.

LSSI (Legea 34/2002, din 11 iulie, privind serviciile societ─â╚Ťii informa╚Ťionale ╚Öi comer╚Ťului electronic) care reglementeaz─â tranzac╚Ťiile economice prin mijloace electronice, a╚Öa cum este cazul acestui blog.

DATELE DE IDENTIFICARE

Responsabilul și proprietarul acestui site este Tiboc Catalin Bogdan

Nume: Tiboc Catalin Bogdan

NIF: Y4294363-R

Sediul social: Carr. De Canillas, 45

Activitate pe site: distribu╚Ťie de con╚Ťinut legat─â de p─âs─âri, afi╚Öare publicitar─â ╚Öi recomandare pentru produse afiliate

E-mail: Info@motosapa.com

Datele pe care ni le furniza╚Ťi cu consim╚Ť─âm├óntul dvs. ╚Öi ├«n conformitate cu utilizarea stabilit─â ├«n prezenta politic─â de confiden╚Ťialitate, vor fi ├«ncorporate ├«ntr-un fi╚Öier automat ├«nregistrat ├«n mod corespunz─âtor la Agen╚Ťia Romana pentru Protec╚Ťia Datelor, ├«n care persoana responsabil─â pentru respectivul fi╚Öier este: Tiboc Catalin Bogdan. Aceasta ├«nseamn─â c─â datele dvs. sunt sigure, ├«n conformitate cu ceea ce prevede legea.

Datele personale pe care ni le furniza╚Ťi, ├«ntotdeauna cu consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â expres, vor fi stocate ╚Öi prelucrate ├«n scopurile stabilite ╚Öi descrise mai jos ├«n aceast─â Politic─â de confiden╚Ťialitate, p├ón─â ├«n momentul ├«n care ne cere╚Ťi s─â le ╚Ötergem.

V─â inform─âm c─â aceast─â Politic─â de confiden╚Ťialitate poate fi modificat─â ├«n orice moment, pentru a o adapta la noua legisla╚Ťie sau la modific─ârile activit─â╚Ťilor noastre, cea publicat─â pe web fiind actual─â. Respectiva modificare v─â va fi notificat─â ├«nainte de aplicarea acesteia.

TERMENI DE UTILIZARE

Trebuie s─â ╚Öti╚Ťi, pentru lini╚Ötea voastr─â, c─â v─â vom solicita ├«ntotdeauna consim╚Ť─âm├óntul expres pentru a colecta datele dvs. ├«n scopul corespunz─âtor specificat ├«n fiecare caz, ceea ce implic─â faptul c─â, dac─â acorda╚Ťi acest consim╚Ť─âm├ónt, a╚Ťi citit ╚Öi a╚Ťi acceptat aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate.

├Än momentul ├«n care accesa╚Ťi ╚Öi utiliza╚Ťi acest site web, v─â asuma╚Ťi statutul de utilizator cu drepturile ╚Öi obliga╚Ťiile corespunz─âtoare.

Dac─â ave╚Ťi peste 13 ani, v─â pute╚Ťi ├«nregistra ca utilizator pe acest site web f─âr─â acordul prealabil al p─ârin╚Ťilor sau tutorilor.

Dac─â ave╚Ťi v├órsta sub 13 ani, ve╚Ťi avea nevoie de consim╚Ť─âm├óntul p─ârin╚Ťilor sau tutorilor dvs. pentru prelucrarea datelor dvs. personale.

├ÄNREGISTRAREA ╚śI SCOPUL DATELOR DVS.

├Än func╚Ťie de formularul sau sec╚Ťiunea la care accesa╚Ťi, vom solicita exclusiv datele necesare ├«n scopurile descrise mai jos. ├Än orice moment, trebuie s─â v─â da╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul expres, atunci c├ónd solicit─âm informa╚Ťii personale ├«n urm─âtoarele scopuri:

Scopurile specifice care sunt indicate ├«n mod special ├«n fiecare dintre paginile sau sec╚Ťiunile ├«n care apare formularul de ├«nregistrare sau de contact electronic.

├Än general, pentru a v─â r─âspunde solicit─ârilor, comentariilor, ├«ntreb─ârilor sau oric─ârui tip de cerere pe care o face╚Ťi ca utilizator prin oricare dintre formularele de contact pe care le punem la dispozi╚Ťie.

Pentru a v─â informa despre ├«ntreb─âri, solicit─âri, activit─â╚Ťi, produse, ╚Ötiri ╚Öi / sau servicii; prin e-mail, fax, Whatsapp, Skype, telefon furnizat, sms ╚Öi mms.

Pentru a v─â trimite comunic─âri comerciale sau publicitare prin orice alte mijloace electronice sau fizice, ceea ce face posibil─â efectuarea comunic─ârilor.

Aceste comunic─âri vor fi ├«ntotdeauna legate de produsele, serviciile, ╚Ötirile sau promo╚Ťiile noastre, precum ╚Öi de produsele sau serviciile pe care le putem considera de interes pentru dvs. ╚Öi care pot fi oferite de colaboratori, companii sau ÔÇ×parteneriÔÇŁ cu care am avut acorduri de colaborare promo╚Ťionale sau comerciale.

├Än caz afirmativ, garant─âm c─â ace╚Öti ter╚Ťi nu vor avea niciodat─â acces la datele dvs. personale, cu excep╚Ťiile reflectate mai jos, ├«n orice caz aceste comunic─âri fiind f─âcute de Tiboc Catalin Bogdan, ├«n calitate de proprietar al site-ului web.

Acest site web afi╚Öeaz─â produse afiliate ter╚Ťilor. Mai exact de la platforma publisher.

Aceasta ├«nseamn─â c─â, atunci c├ónd face╚Ťi clic pe ÔÇ×Cump─âra╚Ťi acumÔÇŁ sau similar, ve╚Ťi fi redirec╚Ťionat c─âtre pagina unde sunt oferite produsele.

├Än acest caz, trebuie s─â ╚Öti╚Ťi c─â oferim ╚Öi facilit─âm doar link-uri c─âtre paginile ╚Öi / sau platformele acestor ter╚Ťe p─âr╚Ťi de unde pot fi achizi╚Ťionate produsele pe care le prezent─âm, pentru a facilita c─âutarea ╚Öi achizi╚Ťionarea u╚Öoar─â a acestora.

Aceste pagini conectate apar╚Ťin├ónd unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi nu au fost revizuite ╚Öi nici nu sunt supuse controalelor ╚Öi nici recomand─ârilor din partea noastr─â, astfel ├«nc├ót ├«n ÔÇőÔÇőniciun caz Tiboc Catalin Bogdan nu va fi responsabil pentru con╚Ťinutul acestor site-uri web, pentru responsabilit─â╚Ťile derivate din utilizarea lor. ├«n toate domeniile, nici prin m─âsurile adoptate cu privire la confiden╚Ťialitatea utilizatorului, prelucrarea datelor lor personale sau altele care pot fi stabilite.

Prin urmare, v─â recomand─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie ╚Öi ├«n avans toate condi╚Ťiile de utilizare, condi╚Ťiile de cump─ârare, politicile de confiden╚Ťialitate, notific─ârile legale ╚Öi / sau similare ale acestor site-uri conectate ├«nainte de a continua achizi╚Ťia acestor produse sau utilizarea paginilor web.

EXACTITATEA ╚śI ADEV─éRUL DATELOR

├Än calitate de utilizator, sunte╚Ťi singurul responsabil pentru veridicitatea ╚Öi modificarea datelor pe care le trimite╚Ťi c─âtre Tiboc Catalin Bogdan, exoner├óndu-ne de orice responsabilitate ├«n acest sens.

Adic─â, depinde de dumneavoastr─â s─â garanta╚Ťi ╚Öi s─â r─âspunde╚Ťi ├«n orice caz la acurate╚Ťea, validitatea ╚Öi autenticitatea datelor cu caracter personal furnizate ╚Öi v─â obliga╚Ťi s─â le men╚Ťine╚Ťi actualizate ├«n mod corespunz─âtor.

├Än conformitate cu ceea ce este exprimat ├«n aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate, sunte╚Ťi de acord s─â furniza╚Ťi informa╚Ťii complete ╚Öi corecte ├«n formularul de contact sau de abonament.

RETRAGEREA ABON─éRII ╚śI DREPTUL DE REVOCARE

├Än calitate de proprietar al datelor pe care ni le-a╚Ťi furnizat, v─â pute╚Ťi exercita oric├ónd drepturile de acces, rectificare, anulare ╚Öi opozi╚Ťie, trimi╚Ť├óndu-ne un e-mail la Info@motosapa.com ╚Öi ata╚Ö├ónd o fotocopie a documentului dvs. de identitate ca fiind valabil. dovada.

De asemenea, v─â pute╚Ťi dezabona ├«n orice moment pentru a nu mai primi buletinul nostru informativ sau orice alt─â comunicare comercial─â, direct din acela╚Öi e-mail pe care l-a╚Ťi primit sau trimi╚Ť├óndu-ne un e-mail la Info@motosapa.com.

ACCESUL LA DATE PRIVIND CONTUL PĂRȚILOR TERȚE

Pentru a oferi servicii strict necesare pentru func╚Ťionarea ╚Öi dezvoltarea activit─â╚Ťilor acestui site web, v─â inform─âm c─â partaj─âm date cu urm─âtorii furnizori de servicii ├«n condi╚Ťiile lor de confiden╚Ťialitate corespunz─âtoare.

Pute╚Ťi avea lini╚Öte deplin─â c─â aceste ter╚Ťe p─âr╚Ťi nu vor putea utiliza informa╚Ťiile men╚Ťionate ├«n niciun alt scop care nu este reglementat ├«n mod specific ├«n rela╚Ťiile noastre cu ace╚Ötia ├«n virtutea reglement─ârilor aplicabile privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal.

Acest site web este g─âzduit la https://sered.net/, cu marca comercial─â Sered Hosting Professional, care ofer─â servicii de g─âzduire, astfel ├«nc├ót s─â pute╚Ťi accesa ╚Öi naviga pe site-ul nostru. Pute╚Ťi consulta politica de confiden╚Ťialitate ╚Öi alte aspecte legale ale acestei companii la urm─âtorul link: https://sered.net/politica-de-privacidad.

Site-ul nostru web folose╚Öte servere de publicitate pentru a facilita con╚Ťinutul comercial pe care ├«l vede╚Ťi pe paginile noastre. Aceste servere publicitare utilizeaz─â cookie-uri care v─â permit s─â adapta╚Ťi con╚Ťinutul publicitar la profilurile demografice ale utilizatorilor:

Google Analytics:

Google Analytics este un serviciu de analiz─â web furnizat de Google, Inc., o companie din Delaware al c─ârei sediu principal este la 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Statele Unite (ÔÇ×GoogleÔÇŁ).

Google Analytics folose╚Öte ÔÇ×cookie-uriÔÇŁ, care sunt fi╚Öiere text situate pe computerul dvs., pentru a ajuta site-ul web s─â analizeze modul ├«n care utilizatorii utilizeaz─â site-ul web.

Informa╚Ťiile generate de cookie cu privire la utilizarea site-ului web (inclusiv adresa dvs. IP) vor fi transmise ╚Öi arhivate direct de Google. Google va utiliza aceste informa╚Ťii ├«n numele nostru pentru a ╚Ťine eviden╚Ťa utiliz─ârii site-ului dvs. web, compil├ónd rapoarte privind activitatea site-ului web ╚Öi oferind alte servicii legate de activitatea site-ului web ╚Öi utilizarea Internetului.

Google poate transmite aceste informa╚Ťii unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi atunci c├ónd legea o impune sau c├ónd aceste ter╚Ťe p─âr╚Ťi proceseaz─â informa╚Ťiile ├«n numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date pe care le are.

├Än calitate de utilizator ╚Öi ├«n exercitarea drepturilor dvs., pute╚Ťi respinge tratarea datelor sau informa╚Ťiilor prin respingerea utiliz─ârii cookie-urilor prin selectarea configura╚Ťiei adecvate a browserului dvs., cu toate acestea, trebuie s─â ╚Öti╚Ťi c─â, dac─â face╚Ťi acest lucru, este posibil s─â nu fi╚Ťi capabil s─â utilizeze func╚Ťionalitatea complet─â a acestui site web.

Prin utilizarea acestui site web, conform informa╚Ťiilor furnizate ├«n aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate, accepta╚Ťi prelucrarea datelor de c─âtre Google ├«n modul ╚Öi scopurile indicate.

Pentru mai multe informa╚Ťii, pute╚Ťi consulta politica de confiden╚Ťialitate Google la https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google AdSense:

Google, ├«n calitate de furnizor partener, folose╚Öte cookie-uri pentru a difuza reclame pe acest site web. Pute╚Ťi dezactiva utilizarea cookie-ului DART prin intermediul anun╚Ťului Google ╚Öi acces├ónd politica de confiden╚Ťialitate a re╚Ťelei de con╚Ťinut: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google folose╚Öte companii de publicitate partenere pentru a difuza reclame atunci c├ónd vizita╚Ťi site-ul nostru web. Aceste companii pot folosi informa╚Ťiile pe care le ob╚Ťin din vizitele dvs. pe acest site web ╚Öi pe alte site-uri web (f─âr─â a include numele, adresa, adresa de e-mail sau num─ârul de telefon) pentru a v─â oferi reclame despre produse ╚Öi servicii care v─â intereseaz─â.

Prin utilizarea acestui site web, sunte╚Ťi de acord cu prelucrarea datelor de c─âtre Google ├«n modul ╚Öi scopurile indicate.

Dac─â dori╚Ťi s─â afla╚Ťi mai multe despre utilizarea cookie-urilor ╚Öi practicile de colectare a informa╚Ťiilor ╚Öi procedurile de acceptare sau respingere, consulta╚Ťi POLITICA noastr─â privind cookie-urile.

MASURI DE SECURITATE

├Än calitate de proprietar al site-ului, Tiboc Catalin Bogdan a adoptat toate m─âsurile tehnice ╚Öi organizatorice necesare pentru a garanta securitatea ╚Öi integritatea datelor cu caracter personal cu care se ocup─â, precum ╚Öi pentru a preveni pierderea, modificarea ╚Öi / sau accesul acestuia de c─âtre ter╚Ťi. Nepermis.

V─â reamintim c─â, pentru mai multe informa╚Ťii, pute╚Ťi consulta paginile noastre privind avizul legal ╚Öi politica privind cookie-urile.